INFLUENSERKA I MAJKA TROJE DECE IZNENADA UMRLA: Pozlilo joj u roku od 24H, lekari napravili KATASTROFALNU GREŠKU
Umrla influenserka, Foto: prinstcreen/instagram/tatielle_scarlatt

PAŽNJA

INFLUENSERKA I MAJKA TROJE DECE IZNENADA UMRLA: Pozlilo joj u roku od 24H, lekari napravili KATASTROFALNU GREŠKU

Nije prošlo ni 24 sata, influenserki je pozlilo te je hitno prebačena u hitnu pomoć žaleći se da ne može da diše

Objavljeno:

Brazilska influenserka Tatiel Ferejra preminula je u svojoj 28 godini, nakon komplikacija koje su bile izazvane zapaljenjem pluća.

Ona je prvi put otišla u hitnu pomoć zbog simptoma proiliva, povraćanja i malaksalosti. Testirali su je na virus Denga groznice, ali su rezultati bili negativni. Tada su je otpustili na kućno lečenje.

Za nekoliko dana se vratila u bolnicu žaleći se na respiratorne probleme. Tada su joj dijagnostifikovali zapaljenje pluća, prepisali antibiotike i opet poslali na kućno lečenje.

Nije prošlo ni 24 sata, influenserki je pozlilo te je hitno prebačena u hitnu pomoć žaleći se da ne može da diše. Vrlo brzo je intubirana, a umrla je u ranim jutarnjim časovima nakon prijema u bolnicu.

Njen suprug Žeremijas de Žesus je sa pravom očajan: "Želim da se njena smrt istraži, kako nijedan porodica ne bi prolazila kroz ovo što prolazimo moja deca i ja sada". Pored muža, Tatiel je ostavila za sobom u žalosti i troje dece.

Njena porodica je izdala i zvanično saopštenje povodom smrti uticajne influenserke u Brazilu:

"Nažalost, zbog nemara javnog zdravstva i nedostatka strčnosti pojedinih lekara, preminula je mlada" tvrdi se u saopštenju.

"Ona ostavlja iza sebe supruga, troje mlade dece i potpuno uništenu, ogorčenu i poraženu porodicu. Za Tati žale i njeni brojni pratioci koji su je toliko voleli, prijatelji, partneri. Molim vas samo da se molite za nas..."

Tatiel Ferejra je osvojila srca brojnih Instagram pratilaca humorom i deljenjem iskustva tokom mršavljanja.

00:17

influenser Svetozar Igić šamara decu

(Espreso/Srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.